Wasser worden biedt nieuwe kansen

Verdien een beetje extra met het doen van de was van de buren. Spaar voor die geweldige vakantie, een nieuwe badkamer of iets anders dat je belangrijk vindt.

Meld je aan als wasser
1

Meld je aan als wasser

Stel je advertentie op, dit is een soort profiel pagina voor de diensten die je aanbiedt

Wat staat er in een advertentie?

Een omschrijving van de door jou aangeboden diensten en de prijzen die je vraagt voor de aangeboden diensten. Dit is wat mensen te zien krijgen die op zoek zijn naar een wasser.

Wie kijkt er naar jou aangeboden diensten?

Jij bepaalt welke diensten je aanbiedt, welke tijden je werkt en welke prijs je rekent. Dit leidt de juiste clientèle naar jou advertentie en aanbod.

Wij zijn er om jou te ondersteunen

Van het matchen van vraag en aanbod tot het verzorgen van de betaling, ons platform biedt jou alle mogelijkheden.

2

Klanten krijgen jouw aanbod te zien

Je krijgt aanvragen van mensen op zoek naar een wasser.

Bepaal jouw voorkeur

Geef aan wanneer de “vuile” was gebracht kan worden en de “schone” was opgehaald kan worden en hoeveel kg, type was(kleur, wit, etc) en type dienst (wassen/drogen/vouwen en/of strijken) de wasbeurt mag zijn.

Accepteer een wasbeurt

Klanten sturen je een aanvraag voor een wasbeurt met daarin het aantal kg, type dienst, type was, breng en ophaal informatie. Het is aan jou om dit al dan niet te accepteren.

Communiceer met je klanten

Stuur je klanten berichten om vragen te stellen of te beantwoorden over de aangevraagde wasbeurt.

3

Aan de slag met de was

Sluit de deal, doe de was, verdien de pegels.

De basis in orde

Zorg dat je machine(s) goed onderhouden en je wasmiddelen op voorraad zijn

Hoe betalen klanten?

Woowash verzorgt alle betalingen. Je hoeft je geen zorgen te maken over betaling of wisselgeld. Klanten hebben al betaalt voordat ze de was afleveren.

Hoe word je betaald?

24-uur na afronding van de wasbeurt ontvang je de betaling. Het bedrag wordt naar je bankrekening of Paypal account overgemaakt.

Service fee

Het plaatsen van je advertentie met aanbod van je diensten is gratis. Woowash rekent een 10-15% service fee voor elke wasbeurt die besteld wordt.

Welke prijs kun je vragen?

Het is aan jou om te bepalen welke prijs je vraagt voor de diensten die je aanbiedt. Nadat je aangemeld bent kun je ingeven welke prijs je per kilo vraagt voor wassen/drogen/vouwen en welke prijs per item voor strijken.

Prijs per kilo of item.

Klanten reken af per kg (wassen/drogen/vouwen) en item (strijken). Klanten worden gestimuleerd om minimaal 5kg per was categorie (wit, kleur, etc.) te bestellen.